Weer onderweg: RSA bevestigt dat online theorie-examens later deze maand beschikbaar zullen zijn

Uit cijfers van de Rijksdienst voor Weggebruikers blijkt dat er nu 100.000 mensen wachten op hun theorie-examen vanwege COVID   […]

Read Full News

Dit is het aantal rijexamens dat in Gwent is afgelast vanwege het coronavirus

DUIZENDEN rijexamens werden vorig jaar in Gwent afgelast vanwege de pandemie van het coronavirus, zo blijkt uit cijfers.   Voordat […]

Read Full News

Het aantal nieuwe vrouwelijke investeerders in de cryptomarkt in India stijgt in een jaar tijd met 1.400%

In termen van geografische gebieden blijven stedelijke centra een dominante positie innemen met de meeste vrouwelijke investeerders uit staten als […]

Read Full News

VRAAG Hoe kan ik Netflix- en Amazon-aandelen kopen in Zuid-Afrika?

Het vinden van een platform is eenvoudig genoeg, het kiezen van de sector en de individuele aandelen binnen die sector […]

Read Full News

De volgende stop van Bitcoin zal het boven de $ 25.000 brengen, aangezien het recordrally uitbreidt, zegt analist MKM Partners

Bitcoin brak door recordhoogtes en maakte een belangrijke mijlpaal boven de $ 20.000 vrij om donderdag boven $ 22.000 te […]

Read Full News

Online investing in forex, how do you deal with currency trading, and is it hard to learn? Some tips and tricks to learn it!

Each currency has its own value. In the international trading market, one currency is worth more than another, but the […]

Read Full News

The most important steps to research the stock market, what are the best 5 tips that you can’t miss this year?

In China, the number of new cases is falling since early February, but the problem is now the growth in […]

Read Full News

Weer onderweg: RSA bevestigt dat online theorie-examens later deze maand beschikbaar zullen zijn

Uit cijfers van de Rijksdienst voor Weggebruikers blijkt dat er nu 100.000 mensen wachten op hun theorie-examen vanwege COVID

 

De Road Safety Authority (RSA) heeft vandaag bevestigd dat zij later deze maand, mei 2021, online theorie-examens beschikbaar stelt voor alle automobilisten.

 

 

Uit cijfers van de Rijksdienst voor Weggebruikers blijkt dat er nu 100.000 mensen wachten om hun theorie-examen af ​​te leggen, vanwege de sluiting van centra tijdens de Level 5 lockdown. Theorie oefenen online is mogelijk.

 

Online beoordelingen beschikbaar

Op dit moment zijn online beoordelingen alleen beschikbaar voor mensen die examens afleggen om een ​​leerlingvergunning voor een bus of vrachtwagen te krijgen, maar de beoordelingen zullen worden uitgebreid met mensen die ook hun theorie-examen voor auto’s willen doen.

 

RSA-woordvoerder Brian Farrell vertelde MidWest Radio dat: “We hopen een maandelijkse output van ongeveer 4.000 tests per maand te hebben, maar het zal pas later in het jaar zijn dat we een aanzienlijk aantal online theorietests kunnen huisvesten.

 

“Daarom is het echt de heropening van de eigenlijke fysieke testcentra, waar we 50.000 testen per maand mogen afleveren, dat de oplossing ligt voor de theorie-examens.

 

Darren Somers, teamleider, operations bereidt zich voor om te testen in het Rocdoc Covid-19-testcentrum op de luchthaven van Dublin

 

Simon Delaney wordt al drie weken vermist in Ierland.

Simon Delaney van Ierland AM reageert op fans die zich afvragen waarom hij nog steeds afwezig is in de show van Virgin Media

De heer Farrell waarschuwde echter dat de achterstand niet zal worden weggewerkt totdat de theorie-examencentra later in het jaar weer kunnen openen, in overeenstemming met de volksgezondheidsbeperkingen van de overheid. De waarschuwingslampjes auto zijn belangrijk.

 

Vanaf maandag 10 mei kunnen ‘essentiële werkers’ lessen Essential Driver Training (EDT) volgen bij een Approved Driving Instructor (ADI) met initiële basistraining (IBT), het programma van verplichte training voor lerende motorrijders wordt ook hervat.

 

EDT-lessen zijn van toepassing op alle essentiële werknemers die het proces willen starten, evenals degenen die al met hun lessen waren begonnen voordat niveau 5-beperkingen werden opgelegd.

 

De nieuwe hervatting van EDT-lessen strekt zich uit tot essentiële werknemers die lessen volgen ter voorbereiding op auto-, vrachtwagen- en bustests.

 

De RSA heeft een formulier verstrekt dat van hun website kan worden gedownload en dat essentiële werknemers moeten invullen om hun status van essentiële werknemer ‘zelf aan te geven’.

 

De RSA zal op 10 mei om 12.00 uur haar EDT Online Portal heropenen, zodat ADI’s EDT-sessies kunnen uploaden die zijn voltooid door essentiële werknemers.

 

Rijexamens voor die leerlingen op ‘niet-essentiële’ werkplekken mogen in het kader van de gefaseerde heropening op beperkte wijze hervatten.

 

 

Posted on 3:16 am

Dit is het aantal rijexamens dat in Gwent is afgelast vanwege het coronavirus

DUIZENDEN rijexamens werden vorig jaar in Gwent afgelast vanwege de pandemie van het coronavirus, zo blijkt uit cijfers.

 

Voordat de tests op 22 april opnieuw van start gingen, zei de AA dat de verstoring het vertrouwen van leerlingbestuurders mogelijk heeft aangetast en een moeilijke tijd voor veel jonge mensen heeft verergerd.

 

Uit cijfers van het Driver and Vehicle Standards Agency blijkt dat tussen maart en december 3.384 rijexamens zijn geannuleerd in de testcentra in Newport, Monmouth en Abergavenny.

 

De pandemie betekende dat 1.465 tests werden geannuleerd in Newport, 1.278 in Abergavenny en 641 in Newport.

 

 

Blaenavon Heritage Railway terug na zijn zwaarste jaar ooit

De nestoogst van broers zamelt geld in voor Action for Children

Kijk wie er voor de rechtbank heeft gezeten vanuit Newport en Cwmbran

Nog eens 23 tests werden om andere redenen geannuleerd in het centrum van Newport – waaronder 11 voor medische afwezigheid en 12 omdat de examinator jaarlijks of buitengewoon verlof nam – samen met 59 in Abergavenny – allemaal om medische redenen. In Monmouth werden vier tests afgelast vanwege natuurrampen, zoals slechte weersomstandigheden.

 

In heel Groot-Brittannië konden 458.000 tests niet plaatsvinden vanwege de pandemie in 2020, hoewel de DVSA zei dat er momenteel 420.000 zijn gereserveerd voor de heropening van testcentra.

 

De lessen zijn hervat in Engeland en Wales, en de tests zullen vanaf 22 april volgen – en de AA verwacht een enorme vraag.

 

Robert Cowell, interim-directeur van Rijschool AA, zei: “Veel leerlingen zullen ofwel een grote lesonderbreking hebben gehad, wat hun zelfvertrouwen kan schaden, ofwel de rijlessen vele, vele maanden hebben moeten uitstellen. Oefenen motor theorie is mogelijk online.

 

“Voor jonge mensen die al een verstoring van hun opleiding hebben gehad, zal het niet kunnen leren autorijden een reeds hoge start van het volwassen leven verergeren.”

 

Hij voegde eraan toe dat het verlengen van de geldigheidsduur van theorie-examencertificaten – zoals het geval is geweest voor APK’s en rijbewijzen – of het aanbieden van een gratis herkansing zou kunnen helpen om de vraag te verminderen of op zijn minst de financiële impact te verminderen.

 

Nicholas Lyes, hoofd wegenbeleid bij de RAC Foundation, zei: “Leerlingchauffeurs zullen opgelucht ademhalen dat de rijlessen en tests opnieuw beginnen, maar de achterstand voor degenen die wachten op zowel praktische als theoretische tests is waarschijnlijk enorm.”

 

Hij drong er ook bij de DVSA op aan een korte verlenging te overwegen voor degenen wier theorie-examen is verlopen of op het punt staat, maar de regering heeft al gezegd dat ze dit niet zal doen.

 

Een woordvoerder van DVSA voegde toe: “Ervoor zorgen dat nieuwe chauffeurs actuele, relevante kennis en vaardigheden hebben om zich ontwikkelende gevaren te identificeren, is een essentieel onderdeel van de training voor jonge en nieuwe chauffeurs, die onevenredig zijn in de ongevallenstatistieken.” Online verkeersborden oefenen is mogelijk.

 

In Newport gingen tussen april en eind december 1.455 tests door, waarvan 782 – 54 procent – resulteerde in een voldoende.

 

In Abergavenny gingen 1.702 tests door in dezelfde periode, 1.071 – 63 procent – resulterend in een voldoende.

 

Van de 558 die doorgingen in Monmouth, waren er 325 succesvol, een slagingspercentage van 58 procent.

 

Het gemiddelde slagingspercentage in het VK is 50 procent.

 

Ondertussen laten DVLA-cijfers van maart zien dat slechts 2,97 miljoen mensen in Groot-Brittannië in de leeftijd van 16-25 een volledige vergunning hebben – het laagste aantal sinds het begin van de records in november 2012.

 

 

Posted on 12:11 am

Het aantal nieuwe vrouwelijke investeerders in de cryptomarkt in India stijgt in een jaar tijd met 1.400%

In termen van geografische gebieden blijven stedelijke centra een dominante positie innemen met de meeste vrouwelijke investeerders uit staten als Maharashtra, Tamil Nadu, Karnataka en Delhi.

De gegevens over het gebruikerspatroon van Indiase crypto-uitwisselingen onthulden ook dat behalve bitcoin de belangrijkste voorkeuren van vrouwelijke beleggers ethereum, ripple, tether en cardano waren.

 

Als het gaat om de genderkloof, is de ondervertegenwoordiging van vrouwen duidelijk op de aandelenmarkt. Uit een onderzoek van Central Depository Services Ltd (CDSL) een paar jaar geleden bleek dat 76% van de totale individuele dematrekeningen tot mannelijke investeerders behoorde. Het verhaal is niet heel anders als het gaat om de cryptomarkt. Topcrypto-uitwisselingen in India hebben een totaal percentage vrouwelijke investeerders in de orde van grootte van 15-20%. Het laatste nieuws bitcoin lezen kan online.

 

 

In termen van nieuwe investeerders hebben vrouwen echter hard gevochten tegen mannen. In het afgelopen jaar is het aantal nieuwe vrouwelijke investeerders op Indiase cryptoplatforms met maar liefst 1.400% gestegen, wat vergelijkbaar is met nieuwe mannelijke investeerders.

 

Op 4 maart 2020 had het Hooggerechtshof van India een verbod van april 2018 op cryptocurrency-betalingen door de Reserve Bank of India (RBI) vernietigd.

 

BuyUcoin, dat ongeveer vier lakh-gebruikers in India heeft, was getuige van een toename van het aantal vrouwelijke investeerders met 1,040% sinds het verbod werd opgeheven. Nieuwe mannelijke investeerders stegen in dezelfde periode met 1.064,5%.

 

 

De gegevens over het gebruikerspatroon van Indiase crypto-uitwisselingen onthulden ook dat behalve bitcoin de belangrijkste voorkeuren van vrouwelijke beleggers ethereum, ripple, tether en cardano omvatten.

 

“Als het gaat om beleggen in cryptovaluta, kiezen vrouwen meestal voor een beleggingscategorie met zeer sterke fundamenten. Ethereum-blockchain heeft zeer sterke fundamenten en veel projecten over de hele wereld gebruiken het om hun infrastructuur van stroom te voorzien. In 2021 verwachten we een bijna vijf keer zo grote stijging van het aantal vrouwelijke investeerders “, aldus Shivam Thakral, CEO van BuyUcoin.

 

 

Veel vrouwen werden ook gezien in dogecoin. De controversiële cryptocurrency, die in 2013 werd gecreëerd als een grap of een meme in vergelijking met ‘s werelds oudste digitale valuta, bitcoin, was vorige maand in een tijdsbestek van 24 uur met meer dan 800% gestegen door waanzinnige speculatieve handel door particuliere beleggers.

 

Een andere crypto-uitwisseling, WazirX, die het afgelopen jaar 1.355% van het aantal vrouwelijke investeerders heeft zien stijgen, zei dat 63% van de vrouwelijke handelaren jonger is dan 34 jaar en 82% jonger dan 44 jaar in India. Bij WazirX zijn in totaal 15% van de gebruikers vrouwelijke investeerders. bitcoin trade robot is de nieuwe trend.

 

Afgezien van de stijging van het aantal nieuwe vrouwelijke investeerders, neemt ook het totale percentage vrouwen op de cryptomarkt sneller toe. Volgens CoinDCX is het totale aantal vrouwelijke investeerders gestegen tot 20% op 5 maart 2021, vergeleken met 15% aan het einde van 2020. “In 2021 zijn nieuwe vrouwelijke investeerders driemaal gestegen in vergelijking met de periode november-december,” CoinDCX zei.

 

 

In termen van geografische gebieden blijven stedelijke centra een dominante positie innemen, waarbij de meeste vrouwelijke investeerders komen uit staten zoals Maharashtra, Tamil Nadu, Karnataka en Delhi.

 

Ondertussen onthulde een recent onderzoek van online beleggingsfonds Groww dat een toename van het inkomensniveau van vrouwelijke beleggers een toename van het aantal activaklassen in de beleggingsportefeuille zag. “Als het gaat om investeren in cryptocurrencies, heeft ongeveer 6% van de vrouwen die meer dan £ 30 lakh per jaar verdienen, geïnvesteerd in cryptocurrencies. Slechts 4% van de vrouwen die minder dan £ 10 lakh per jaar verdienen, heeft in vergelijking daarmee in cryptocurrencies geïnvesteerd, “voegde het eraan toe.

Posted on 2:07 pm

VRAAG Hoe kan ik Netflix- en Amazon-aandelen kopen in Zuid-Afrika?

Het vinden van een platform is eenvoudig genoeg, het kiezen van de sector en de individuele aandelen binnen die sector is lastiger.

 

Er zijn enkele investeringsplatforms in Zuid-Afrika waarmee u een offshore-beleggingsmakelaardijaccount kunt opzetten om in de VS gevestigde aandelen te kopen. U heeft momenteel R1 miljoen toewijzing per jaar om offshore te verhuizen zonder goedkeuring van de South African Revenue Service (Sars), en tot R10 miljoen per jaar door een belastingverklaring van Sars te krijgen.

 

Veel platforms vereisen vrij hoge minima. Investec kost bijvoorbeeld $ 300.000 (ongeveer R4,6 miljoen), terwijl PSG een optie heeft voor £ 5.000 (ongeveer R103 440).

 

FNB heeft onlangs exchange-traded notes (ETN’s) gelanceerd voor slechts R10, waar u fractionele aandelen kunt hebben die Netflix en Amazon volgen. aandelen klm kopen of niet?

 

Er zijn ook andere opties, zoals het Sygnia FAANG-fonds; het is rand-domicilie maar geeft u toegang tot aandelen zoals Netflix en Amazon met een maandelijkse debetopdracht van R500 per maand.

 

De kunst van het investeren is de glazen bol tevoorschijn halen en jezelf de ruimte geven om echt na te denken over de toekomst en de trends die de wereld waarin we morgen leven zullen vormen.

 

 

In 2007 had je misschien de eerste iPhone in handen. Het voelt bijna gek om te denken dat de smartphonerevolutie pas 13 jaar geleden begon. In die periode heeft de smartphone de wereld volledig overgenomen.

 

Als u in 2007 in Apple had geïnvesteerd, zou u nu buitengewoon rijk zijn – daarbij geholpen door de rand! Als u in BlackBerry had geïnvesteerd, zou u zich afvragen waarom u überhaupt ooit aandelen durfde te kopen.

 

Het kiezen van de branche is zo belangrijk, maar het kiezen van de voorraad kan ook cruciaal zijn.

 

Dit zijn enkele van de vragen die u uzelf zou moeten stellen:

 

Wat gebeurt er in het komende decennium, of zelfs de komende vijf jaar?

In welke megatrends moet u investeren om van te profiteren?

Welke zonsondergangindustrieën moeten worden vermeden?

Er zijn nu drie zekerheden in het leven: dood, belastingen en ontwrichting. koop aandeel online.

 

De groei in de jaren 1900 werd op gang gebracht door de introductie van telefoon, auto en elektriciteit rond de eeuwwisseling. Het moderne industriële tijdperk vormde economieën en bevoordeelde hulpbronnenrijke landen met de infrastructuur om van deze hulpbronnen te profiteren.

 

Toen kwamen computers en internet om de wereld aan het begin van het millennium op zijn kop te zetten. De Dot Com-zeepbel in 2001 bezorgde mensen koude voeten over investeringen in technologie en de reële economie beleefde opnieuw een hausse totdat de wereldwijde financiële crisis de bankenwereld in 2008/2009 schokte.

 

Het kostte veel tijd om hulpbronnen te herstellen. Bankieren is aantoonbaar nooit hersteld. Ondertussen nam op de achtergrond de rekenkracht exponentieel toe, evenals het innovatietempo.

 

Disruptie leidt tot grote marktbewegingen over de hele wereld. Megatrends die momenteel spelen, zijn onder meer energieopslag, robotica, kunstmatige intelligentie, blockchain en tal van andere gebieden van voortdurende innovatie.

 

Knock-ons: ze bestaan ​​buiten rugby

 

Het mooie van baanbrekende technologieën is dat ze een groot aantal andere bedrijven in staat stellen op de markt te komen.

 

Zo zijn podcasts de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Zonder de smartphone was dit simpelweg niet mogelijk geweest. De smartphone zorgde voor een behoefte aan apps, waardoor YouTube en Spotify enorme wereldwijde mediaspelers werden. De downstream-impact was dat makers van inhoud podcasts konden produceren en deze over de hele wereld konden verspreiden.

 

Dankzij de smartphone is podcastster Joe Rogan miljardair.

 

Welke industrieën kunnen hiervan profiteren als ruimteverkenning en toerisme in de toekomst een belangrijkere en winstgevendere industrie worden? Welke bedrijven kunnen ontstaan? En welke bedrijven kunnen daarbij verouderd raken?

 

Niemand zei dat het makkelijk was

 

De toekomst proberen te voorspellen is niet eenvoudig.

 

Gelukkig levert het toepassen van basisbeleggingsprincipes op uw portefeuille u een heel eind op weg. Beleggingsbeheerders die een langetermijnvisie hebben en echt duurzame kansen zoeken, moeten de voorkeur krijgen boven degenen die kortetermijndenken.

 

Een verstandige allocatie van uw vermogen aan offshore-aandelen stelt u in staat deel te nemen aan deze technologische golven die helaas voornamelijk elders in de wereld plaatsvinden.

 

Tot slot, waar verlaat dit Zuid-Afrika?

 

Terwijl we nadenken over wat de toekomst kan brengen, is het moeilijk om niet af te vragen wat dit allemaal voor Zuid-Afrika zou kunnen betekenen.

 

Onze economie werd decennia lang ondersteund door mijnbouw en hulpbronnen. Tegenwoordig worden we ondersteund door groei in de landbouw en een sterke productiebasis. Mijnbouw is nog steeds belangrijk, maar is niet langer het leidende licht in onze economie. Toerisme levert een belangrijke bijdrage, maar is verdwenen onder lockdown-omstandigheden – denk of Knysna en Plettenberg Bay.

 

Om een langetermijnvisie op Zuid-Afrika te kunnen zien, moet men niet alleen vaststellen welke industrieën aantrekkelijke fundamenten hebben, maar ook welke een keerpunt decennium van onrust in het economisch beleid kunnen overleven. Sommigen denken dat we in 2030 een mislukte staat zullen zijn. Anderen denken dat het wel goed komt.

 

Het is de moeite waard ervoor te zorgen dat uw geld op beide uitkomsten is voorbereid.

 

Posted on 1:05 am

De volgende stop van Bitcoin zal het boven de $ 25.000 brengen, aangezien het recordrally uitbreidt, zegt analist MKM Partners

Bitcoin brak door recordhoogtes en maakte een belangrijke mijlpaal boven de $ 20.000 vrij om donderdag boven $ 22.000 te handelen.

 

Dat is slechts de laatste stap na een enorm jaar voor bitcoin – het is met 190% gestegen naarmate institutionele beleggers opwarmen voor de handel in cryptocurrency.

 

 

JC O’Hara, chief market technician bij MKM Partners, belde begin november de recordrally. Nu ziet hij een uitbraak die pas in de vroege innings is. online bitcoin era review bekijken.

 

“Twee maanden geleden zagen we de beginfasen van opwaartse trends binnen bitcoin, en ik geloof dat we nog in de kinderschoenen staan ​​van de ontwikkeling van deze nieuwe trends, dus ja, we zijn op recordhoogte voor bitcoin. $ 20.000 vandaag, maar ik denk dat er genoeg ruimte is om te rennen, “vertelde O’Hara woensdag aan CNBC’s” Trading Nation “.

 

O’Hara zei dat de technische opzet vergelijkbaar is met het begin van de laatste meerjarige rally in bitcoin, een veelbelovend patroon dat ook deze keer naar meer voordelen wijst.

 

“Als je terugkijkt op de laatste keer dat we begonnen met nieuwe stadia van het ontstaan ​​van uptrends, dat was in 2015. Bitcoin was toen $ 200 per munt, en het waardeerde meer dan 8.000%, steeg tot de hoogste $ 19.000. Dus we geloven dat deze trends zullen in de toekomst aanhouden. Nu, ik denk conservatief, zien we … een stijging tot $ 25.000. Ik denk dat dat een goed richtpunt is, vooral gebaseerd op wat het heeft gedaan en wat het hier mogelijk zou kunnen doen, “zei O ‘ Hara.

 

Steve Chiavarone, portefeuillemanager bij Federated Hermes, zei dat het succes van bitcoin een verreikende impact heeft die verder gaat dan de onderliggende waarde.

 

“Vanuit ons perspectief is het echt heel opwindend. Het is niet per se bitcoin zelf, maar de blockchain-technologie die eronder zit. We denken dat dit zal verschijnen als een motor van de digitale revolutie naast AI en robotica en 5G en geavanceerde biotechnologie. en we denken dat het een hele reeks transacties, zowel financiële als niet-financiële, mogelijk zal maken op een efficiëntere, goedkopere en veiliger manier, “zei Chiavarone tijdens hetzelfde” Trading Nation “-segment. Bitcoin kopen goedkoop op de website.

 

Hij ziet toepassingen in industrieën variërend van “banken tot gezondheidszorg tot scheepvaart.”

 

“Bitcoin is opwindend en met een waarde van meer dan $ 20.000, begrijp ik dat, maar de onderliggende blockchain-technologie zal volgens ons in de loop van de tijd een grotere impact hebben op het investeringsspectrum”, zei Chiavarone.

 

Bitcoin is sinds het dieptepunt in maart meer dan 400% gestegen.

 

 

 

 

 

 

Posted on 2:14 am

Online investing in forex, how do you deal with currency trading, and is it hard to learn? Some tips and tricks to learn it!

Each currency has its own value. In the international trading market, one currency is worth more than another, but the exact value is constantly changing. When investing in forex, you take advantage of these fluctuations in exchange rates. You trade in different currencies, buying one type of currency and selling the other. If you sell at a favourable time, you make a profit. This makes trading with one of the best Forex brokers a very good option. One of the things we would like to advice you if you live in Spain, is to visit the following website with golden information about Forex trading in Espana, comparer Forex Brokers en CommodityTradeAlert.es

Investing in Forex

In addition to investing in currencies, you sometimes come across the term ‘investing in Forex’. Forex is an abbreviation of Foreign Exchange. It means nothing more than trading in foreign currency. There is a physical trading place to which you can go; investments are made via the digital route as standard. Currency trading continues 24 hours a day, 7 days a week. The most popular exchange rates are the Euro and the Dollar (or the EUR/USD exchange rate). Other important players in the financial market are:

  • The Australian dollar (AUD)
  • The Canadian dollar (CAD)
  • The Swiss franc (CHF)
  • The British Pound(GBP)
  • The Chinese yuan (CNY)
  • The Japanese yen (JPY)

How does investing in currency work?

Currencies have to do with exchange rates. For example, the exchange rate shows how many eurocents 1 Japanese yen is worth. This rate is subject to change. The exchange rate can be favorable or unfavorable. Forex investors are able to take advantage of this. Imagine that the Euro becomes worth more and the Yen less. Then it is smart to immediately buy more Euros and sell the Japanese yen. You can then sell those Euro’s when the value is at its highest.

In the past, trading in currencies worked with real money. You would have to go to a foreign exchange office to sell those yens, dollars or British pounds again. Nowadays it’s all a bit easier thanks to online CFD trading. These CFDs represent different currencies so you can trade online to the fullest. These CFDs represent the different currencies so you can trade online to the fullest. Another option we would like you to check out is this Spanish website that talks about stocks in Spanish, the full translation of this page is ¿Cómo comprar acciones?

How do you become successful in trading currencies?

To become successful as an investor, you need to be able to assess when exchange rates become favourable or unfavourable. This is only possible if you keep a close eye on the market. The exchange rate of currencies is influenced by a long list of factors. Think, for example, of the economic situation of the country or the policy of the central bank. Even the profits of large companies can influence the exchange rate. Because companies like Toyota or WalMart will want to exchange all received currencies for their own national currency. A question of supply and demand.

It is difficult to interpret all changes correctly. And it doesn’t have to be at all. As long as you have insight into the general patterns. Generally speaking the exchange rates move in predictable patterns. Experienced investors know this. By recognizing the upward and downward trends, they can use their money wisely. Of course, investing is never without risk. Something can always happen that causes the prices to turn out differently than expected.

Posted on 1:07 pm

The most important steps to research the stock market, what are the best 5 tips that you can’t miss this year?

In China, the number of new cases is falling since early February, but the problem is now the growth in the number of cases outside China. In Europe, northern Italy is beginning to be seriously affected by the spread of the coronavirus. As the economic impact of the coronavirus increases, there will also be more monetary and fiscal support from governments.
On the financial markets, the corona outbreak is mainly approached from the demand side of the economy: oil prices and interest rates are falling.

Below, I will discuss ten consequences of the coronavirus in Holland that are relevant for stock buying or also called aandelen kopen in The Netherlands:

1. It is not the corona virus, but the measures taken to curb it that are the main culprit for the economy.

The base scenario for the global economy is still a V-shaped recovery: i.e. a limited slowdown, followed by growth recovery.

  1. However, the impact of the coronavirus is greater than the outbreak of the SARS epidemic in 2003. The effects are now comparable to the triple Tohoku disaster that hit Japan in 2011: an earthquake, tsunami and the nuclear meltdown in Fukushima.
  2. Despite the nuclear contamination, the destruction of infrastructure and the major impact on various production chains, a V-shaped recovery also followed in Japan, with a large part of the loss quickly made good.

2. The greater the impact on the world economy, the stronger the monetary and fiscal support of governments

According to the International Monetary Fund (IMF), the impact of the coronavirus on global growth is now 0.1 percent. The greater the negative economic impact of the corona outbreak, the more monetary and fiscal compensation will be provided. This is in addition to the broad policy that has already been implemented.At the same time, for the first time in history, quantitative easing is taking place in the United States, the euro zone, Japan and China. On top of this, the money supply is also wide open from a fiscal point of view for big brands such as Apple .

3. China is consuming less energy by taking measures to contain the coronavirus

In China, coal-fired power plants are operating at the lowest level in the last four years. Nitrogen pollution in China has decreased by 36 percent, the number of domestic flights even by 70 percent.China’s CO2 emissions have suddenly decreased by 25 percent. The result is a sharp drop in the price of oil. Western consumers benefit from this in the form of lower fuel prices. Furthermore, the virus is depressing interest rates, as a result of which the 30-year mortgage rate in the US has fallen to its lowest level since the summer of 2016. This is good for the US housing market.

4. With the new cases outside China, the corona outbreak is starting to look like a pandemic.

Especially in countries with a poor medical infrastructure, the virus can spread faster. The moment the World Health Organization (WHO) declares a pandemic, this can cause panic.

At Sars, the low point of the scholarships fell on the day that the WHO declared a pandemic. Even then, the number of new cases had been on its way for a month.

Posted on 10:21 am
0

How To Create A News Blog

Alright. I will expect that you would prefer not to become CNN overnight. Simply that you need to set up a basic blog that conveys news to your perusers about a subject that will intrigue them.

There are a few different ways that you can make a news blog:

Search out the news yourself, type it up in your own words and post a blog passage

Discover at least one news channels for your subject and remember them for your blog

The subsequent strategy has the preferred position that others make the substance for you, so you don’t need to be continually at your PC, looking out news and remarking on it.

The drawback of the subsequent technique is that you’re helpless before others’ news sources.

On the off chance that they don’t refresh their news, you don’t get any new news on your blog.

A third way that you could consider to make a news blog is to buy in to Google News Alerts.

From various perspectives, this gives you the best of the two universes. You get told consistently when something newsworthy occurs in your branch of knowledge. You would then be able to go off and either compose a couple of sections about that news or simply think of a couple of sentences and afterward interface off to the site with the primary news story.

Making a news blog can be a decent method to ensure that you generally have bunches of new thoughts coming your direction. Once in a while the hardest thing about composing a blog is choosing what to expound on straightaway. In the event that you focus on news things, others have done the exploration for you and you can focus on adding your own “incline” to the news.

In the disconnected world, there are entire magazines that do precisely that. They give an outline of the week’s news. The Week is an incredible case of this (and enthusiastically prescribed on the off chance that you need to stay aware of the principle news in under an hour seven days). The Economist does likewise however in a more expert region.

Posted on 4:41 am
0

Why a News Blog?

Have you ever halted to ask why a few people choose to begin a news blog? Simply take a couple of seconds, presently, to consider the benefits of setting up one of these destinations for yourself. Still stuck for reasons? At that point this article will give you a couple of thoughts on why you should begin one today.

In this article we will take a gander at what a news blog is, we’ll investigate that they are so natural to arrangement, and afterward we’ll have a sneak look at a portion of the advantages having one can bring you.

What is a news blog?

I prefer not to state it, yet the name essentially discloses to you the greater part of the things you have to know. Basically it’s a site that tells individuals about what’s happening in their general surroundings, be that locally, or in the far more extensive feeling of the expression.

One of the fundamental reasons why countless individuals decide to blog in this manner is the way that there is continually something occurring – and that implies there is continually something new to be added to their news blog. With so a considerable lot of the enormous data telecom organizations having live updates on their sites, and RSS (truly basic partnership) channels you never must be left searching for new substance.

How simple is it to get one of these online journals arrangement?

Indeed, that mostly boils down to the amount you think about WordPress, and a portion of the modules that you can get for it.

There are various modules that will take a RSS channel and add it to your blog as an article or website page. The design of them isn’t excessively troublesome (they typically have some on screen directions), so the most troublesome thing you’ll need to do is to discover a news channel that you need to remember for your blog.

On the off chance that you’ve concluded that you will be running a specialty site you can even now do this. On account of a specialty you’ll need to locate various locales inside that specialty that have a data administration. In the event that you can’t think about any all things considered, at that point you can make a beeline for Google (or some other internet searcher you like) and type in any mix of the name of the specialty, the word ‘news’, and ‘RSS’.

The other option, which can be a smidgen more fun, and assists with forestalling copy content on your site, is to discover data things yourself, and afterward put your own interpretation of it for example you’ve recently found breaking news in the realm of yarn, rather than revealing it in exactly the same words mention to individuals what’s going on, and what you think this will intend to the universe of sewing. In the event that you do it right you can develop a decent after of individuals who need to understand what’s going on and what you think it’ll mean for them.

What are the advantages of having a news blog?

As referenced before it implies you should never be shy of substance for your site. In case you’re continually refreshing your site the web crawlers will get intrigued and hold returning to list it. In case you’re recorded individuals will discover you and begin visiting.

In the event that something is hot off the ‘press’, and on your site, at that point you can be in front of the opposition. What does being in front of the opposition mean for you? It implies you will have the blog that everybody visits in the event that they need to keep awake to-date.

Something else that you’ll have the option to do is to adapt your site. In the event that you have AdSense, or a member item, that is either identified with the news thing, or can give the individuals more data, they are bound to get it through your site. Wouldn’t you be bound to purchase in the event that you’ve recently been finding out about something in the news and you can get more data there and afterward?

Presently do you see the motivation to get one going? It will stay up with the latest, individuals will hold returning on the grounds that they can see it first on your site, and there are various ways that you can bring in some cash out of your persistent effort.

Posted on 4:36 am